Michael Boeren

Michael Boeren

Managing Partner Bureau Boeren

Bureau Boeren is opgericht door Michael Boeren. Met zijn vijfentwintig jaar ervaring in commerciële rollen binnen de FMCG, zowel in Nederland als daarbuiten, kent hij de markt. Als winnaar van een SAN accent in 2012, als spreker tijdens verschillende congressen heeft hij vakinhoudelijke expertise.

Introductie Bureau Boeren

Bureau Boeren is ontstaan vanuit de idee dat je tot het beste komt als je jezelf kunt zijn. Jezelf beter leren kennen ontstaat als je je loopbaan als een reis ziet. Wij faciliteren dat proces.

We “verbinden” opdrachtgevers met kandidaten in medior-, senior- en directie-functies binnen de commerciële discipline in de meest ruime zin van het woord. Van Key Accountmanager, (Digital/Trade-) Marketing Manager, Sales Manager, E-Commerce Manager tot Insight & Base/Data Analist.

We gaan verder. Als partner in “business” voor opdrachtgevers die hun organisatie nog willen vormgeven. Als leverancier van de best mogelijke oplossing in het vinden van de kandidaat én als business partner die gebruik willen maken van ons unieke netwerk in Food & Retail en meer.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie over opdrachtgevers, opdrachten en ons bureau maakt u gebruik van de “Geïnteresseerd” button.