CV advies

Persoonlijke presentatie

Je krijgt in maximaal één half uur een beoordeling van je huidige presentatie op de kanalen die je gebruikt voor loopbaanmogelijkheden. Om vervolgens een schriftelijk advies te ontvangen om je presentatie te versterken op die kanalen waar je dan actief bent.

Resultaat: document met plan van aanpak

€125,- *
Aanvragen
Meer informatie

Sollicitatietraining

In maximaal 2 sessies van drie kwartier begeleid ik je in de voorbereiding van je sollicitatiegesprek. Deze sessie kan telefonisch of op kantoor, wat je voorkeur heeft.

Resultaat: meer zekerheid omtrent je houding en gedrag, je motivatie en vaardigheden in aansluiting met je sollicitatie.

€129,95*
Aanvragen
Meer informatie

5-point: Actieve benadering

Je bent druk in je huidige werkomgeving en hebt geen tijd/zin om alle vacatures te “scannen”. Je bent ook niet zeker in hoe je het beste uit je CV haalt én waar je de nadruk op wilt leggen in je presentatie. Wij benaderen in overleg met jou actief ons netwerk vanuit jouw toegevoegde waarde en de kansen in het netwerk. We hanteren daarvoor een tarievenkaart die je kunt aanvragen.

Resultaat: met nadruk op je meerwaarde je kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

€260,-*
Aanvragen
Meer informatie

Loopbaan als reis

Op basis van de beproefde DISC-methodologie kun je inzicht krijgen in je gedrags voorkeursstijl door middel van een ca. 15 minuten durende online in te voeren beantwoording van 24 vragen. Je vult het formulier achter de aanvragen knop in, en je krijgt je “code” apart toegezonden door MapsTell.

Resultaat: Je persoonlijke kaart én een film die een terugkoppeling geeft van de door je ingevulde 24 vragen.

Aanvragen

Follow Up Coaching

Heb je behoefte aan een “pauzeknop” waarin je zelf een verandering kunt inzetten over bijv. hoe je omgaat met je collega’s? Zelfbewustzijn, voorstellingsvermogen, geweten en onafhankelijke wil zijn belangrijke elementen voor verandering.

Resultaat: begeleiding van een verandering bij jezelf in relatie tot je loopbaan

€115,-/uur*
Aanvragen
Meer informatie

Aanvragen

Persoonlijke Presentatie
Sollicitatietraining
5 point: Actieve benadering
Follow Up Coaching

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Contact

Nog vragen? Neem dan gerust contact op.

* Alle bedragen zijn exclusief BTW